![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
|
![]() | #23 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #24 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | her önümüze gelene bjk forması giydirmemeliyizzzz!!! atouba dandik bi topçu kayserili johnson gibi kasap ın teki çok maçını izledim hem onu alacağımıza 5milyon euro + tüpçü + sinan ı verelim mehmet topuzu alalım | ||
![]() |
![]() | #25 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
2.si dünya'nın en iyi kulüpleri hangi futbolcuları daha kaç yaşından beri takip ediyor sen biliyormusun. 3.sü kryakos bana göre çok iyi bir defans oyuncusu o adamın seceresini senden iyi bildiğim kesin benim kadar avrupa futbolunuda takip ettiğini sanmıyorum. Sözlerine dikkat etmelisin bir şeyi bilmeden kesinlikle konuşmayacaksın konuşursan ben veya başkası sana mutlaka cevap verecektir. saygılar. Konu disappear tarafından (31-12-2007 Saat 23:08 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #26 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | atouba geçen yıllarda fena değildi iyi bir performans gösteriyordu hatta 2 sene önce hamburgta oynadığı futbol çok hoşuma gidiyordu herkez atuoba keşke Beşiktaş'ta olsa diyordu bir çok forum sitelerinde. fakat şuanki gelinen durumda yerli bir futbolcu alınmalı veya paf takımdan aydını monte etmeli takıma. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |