![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | |||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | Alıntı:
+ 1 9 0 3
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | |||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bende kesinlikle coloccini alinmali diyorum aslinda ilk tercihim olof melberg ama onu bizim yonetim beceremez ![]() | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
from Menzoberranzan... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Coloccini gelsin başka birine gerek yok. Zaten daha yabancı kontenjanı sorunu çözülmedi ne yapacaklar çok merak ediyorum. Bobo Türk olsun Türkiye Milli Takımında oynamak isterdimde demiş. Gerçi Brezilyanın küçüklerinde oynamış ama olsun Türk olsun sadece Beşiktaş'a yarasada olur ![]()
__________________ Hayatta, gri tonu bulunmayanlardanım. Benim için ya SİYAH ya BEYAZ vardır. Azıcık doğru azıcık yanlış diye birşey yoktur. Bana göre Yin'le Yang sapkınlıktır, bahanedir ! ! ! | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | krygiakos melberg ve coloccini olmadı alternatifler içinde en iyisi bu adam sem stoper hem ön libero ve cok agresif bir oyuncu
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Hem ön libero hem defans bence gelmeli zaten lucescu önermiş en faydalı bu çıkar adaylardan ama mastrovic ve jop gelmesin
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |