![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
from Menzoberranzan... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | ismini özellikle vermiyorlar herhalde. Kime talip olduysak değeri arttı naza çekildi. inşallah alırızda bunudamı biz büyütcez şimdi ![]()
__________________ Hayatta, gri tonu bulunmayanlardanım. Benim için ya SİYAH ya BEYAZ vardır. Azıcık doğru azıcık yanlış diye birşey yoktur. Bana göre Yin'le Yang sapkınlıktır, bahanedir ! ! ! Konu Drizzt Do'Urden tarafından (10-01-2008 Saat 16:17 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #14 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | benim tahmin ettiğim kadarıyla Claudio Ariel Yacob boy:1.81 yaş 19-20 U-19 ta oynuyor racing clubta şuandaki değeri büyük kulüpler peşinde koşmuyorsa 3-4 milyon euro belki biraz daha fazla defansın her yerinde oynayabiliyor hatta ön libero ve ortasahanın ortasında bile. çok değerli bir oyuncu alınırsa gerçektende Türkiyede bir ilk olur. gençleştirme politikası ve gelecek için çok büyük bir yatırım holoskodan daha büyük bir yatırım. | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Claudio Ariel Yacob benm bildiim kadarıyla sadece ön libero ama alınırsa süper olur ama biraz pahalı 5 milyon euro değeri
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | alınırsa şimdi alınması lazım beklersek adamın değeride talibide artar böyle oyuncuların umarım doğrudur bu yazarın yazdığı şeyler genelde nasıl oluyor acaba kardeşim sinan engin girsin foruma basına sızdırmadan kimlerle ilgilendiklerini yazsın ya
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | tanımıyorum ama önlibero ise oyunuda iki yönlü oynayabiliyosa 20-21 yaşında adam için 5 milyon hiçbirşey ama bizimkilere güvenmiyorum
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | holoskoya o kadar para veriliyorsa caner erkine de verilip alınması gerekirdi ama beceremediler canerde bizde oynamak istiyordu | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/49257-besiktasin-19luk-surprizi-olabilir/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 16-03-2008 23:19 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |