![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
from Menzoberranzan... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Forvette sıkıntı var diye holoskoyu aldık, boboyu gönderirsek ne yapmış olucaz yani ![]()
__________________ Hayatta, gri tonu bulunmayanlardanım. Benim için ya SİYAH ya BEYAZ vardır. Azıcık doğru azıcık yanlış diye birşey yoktur. Bana göre Yin'le Yang sapkınlıktır, bahanedir ! ! ! Konu Drizzt Do'Urden tarafından (12-01-2008 Saat 13:39 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | |||
![]() |
![]() | #13 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırrrrr.....bobo gitmesin.... ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Eurosport'un Fransa Ligi bölümünde yayınlanan haberde Marsilya'nın Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Bobo'ya talip olduğu belirtildi. Haberde mavi-beyazlı kulübün daha önce de Ümit Karan, Zigiç, Jovanoviç, Saviola, Elmander ve Palacio gibi golcüleri de gündemine aldığı ancak teknik direktör Erik Gerets'in son gözdesinin Bobo olduğu bildirildi. BONSERVİSİ YÜKSEK Gerets'in Marsilya'nın Beşiktaş'ın Bobo için istediği 8 milyon euroluk bonservis bedelini çok bulmasına rağmen Brezilyalı golcünün kesin alınmasını istediği ifade ediliyor. o gerets i öldürürüm ben ya bobom dan uzak dursun bobo gidemez | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadasm yalnız chamakh bi yıldız adayı yanı onu almak kolay degil gerçekten...maliyeti cok yuksek olur bence besiktas ın bı oyuncuya verecegi paranın cok ustundedır...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Anti-pop ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | giedemeeez : ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bobo iyi adam ama arkası dönük oynayamaması ve hızlanma bakın hız değil hareketlenme problemi cekmesi en kötü yanı.Daha doğrusu kıvrak değil.Bence sezon sonu 11 12 mikyon euroya satılırsa cok iyi bi pivot santrafor ve birde stoper gelir benden söylemesi
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |