![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #23 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | mesela bize bobo gibi sampiyonlar liginde 6 puan kazandirabilirmi turkiye liglerinde en az 17 18 puan alabilirmi chamak iyi dusunup ona gore karar vermek lazim boboda olumsuz bir istatistik yok her istatistigi olumlu dikkatinizi cekerim bobo gibi adam yollanmaz sirti donuk oynayamiyor evet dogru ama bobo zaten santrofor degil straker yani skorer oyuncu bitirici vurusu yapan oyuncu demek ve bu isi turkiyede ondan daha iyi yapan yok ayrica bobo bugun rezil oynadi evet jabul ediyorum ama nobreyede golu o attirdi indirdigi topu baska hicbir futbolcu okadar yumusak indiremezdi nobrenin onune saygilar chamakta iyi bir oyuncu ama kesinlikle bobo ayarinda bi forvet degil bence | ||
![]() |
![]() | #24 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
2-chamakh zaten en az 10-15 milyon € 3-boboya 8milyon € teklif ediliyo 4-daha defans alınacak 5-yani 18 milyon € vermesse marseille bu fikirler saçma kaçar 6-ama boboyu yollayıp isaac gibi bi oyuncu alıcaz dersek 7-oda bi 3,5-5milyon € vardır 8-colloccinide bi 3,5-5milyon € vardır. 9-bobodan 8milyon€ gelirse bence colloccini ve isaac gibi 2 transferi karşılarız. 10-lucenin polanyalıyı kiralarsak 3e falan sene sonunda alabiliriz. 11-eğer şampiyon olursak digiturk 26,5milyon dolar vercekmiş galiba 12-polonyalıdan memnun kalmassak almayız paramız gitmez 13-kompany gibi bir oyuncu alabiliriz defansa 14-büyük bir kar elde edebiliriz böylelikle 15-ama bu dediklerim çok düşük bi ihtilmal çünkü haberler doğru mu belli değil benim dediğim oyuncular mı alınır farklılar mı şampiyon mu oluruz bilemiyorum ama iyi bi defans alınması ve şampiyon olmamız gönlümden geçen
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | |||
![]() |
![]() | #25 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yha her sey para mı kardesım surada satalım dıorsun :S yha su futbol para ıcın oynanmamalı oynanırsa zevk alınmaz bea yok böle 1 sey yha !!!
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | bobo nun gideceğine kesin gözüyle bakıyorum.holosko transferini yaptıktan sonra aklıma ilk gelen bu oldu.ama sezon sonu olur herhalde.ben bobonun yerine c.cole u istiyorum
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sezon sozunu gidermi bilemem..ama kalmasını isterim. şampiyonluk yaşamadan,yaşatmadan bi yere gidemez. sıkarım topuklarına :/ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |