![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
Guest
| Arkadaslar, transfermarkt.de de bakin arastirin, yazdigim tüm oyuncularin maliyeti 5-10 milyon euro arasi. bunlarin 3ünü alsan takimin iskeletini olusturmus olursun: Defans adaylari: Mellberg (aston villa), van Buyten (Bayern Münih), sol Campell (Portsmouth) orta saha: Ze Roberto (Bayern Münih), Baraja (valencia), Zokora (Tottenham), Aimar (saragoza), duff (newcastle) forvet: Cruz, Cisse, Heskey Iste olasi kadro: 1-Rüstü 2-Aydin 3-van Buyten 4-S. Campbell 5-Serdar Kurtulus 6-Baraja/Edmilson 7-Mehmet Topuz 8-Ze Roberto 9-Djibril Cisse 10-Aimar 11-Nobre 12-Hakan 13-Ibrahim Toraman 14-Edouard Cisse 15-Tello 16-Serdar Özkan 17-Batuhan 18-Holosko Bence gitmesi gerekenler: Yildirim Demirören ve yönetim kurulu, Sinan Engin, Ertugrul Saglam Baki, Ibrahim Üzülmez, Gordon Schildenfeld, Gökhan Zan, Mehmet Sedef, Mehmet Yozgatli, Ricardinho, Delgado, Bobo | ||
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Gitmesi gerekenler : Gordon, Baki, İbrahim Üzülmez, Mehmet Yozgatlı, Ricardinho, Bobo(Gtimek isterse tutmak faydasız olur) Gelmesini istediğim : Selçuk İnan, Sezer(Manisa), Giray (Oftaş), Özer Hurmacı (Ankara), Aydın, Mehmet Topuz (Kayseri), Gökhan (Ankaragücü), Egemen (Bursa), Marteins, Damien Duff (NewCastle), Edmilson (Barcelona) | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/55706-transferde-bu-oyunculari-besiktasta-gormek-istiyorum/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-03-2008 18:45 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |