![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence sadece bu adamı almakla defanstaki sorun hallolmaz ibrahim üzülmez wede ali tandoganın yanında bu garibimde dawalı bi şekilde beşiktaşımızdan gider bızde awucumuzu yalarız ronaldoda böyleydi ilk senesınde tepki üzerine tepki alıyordu ama yanına bi zago oldu bu fırın işi bu adamın yanınada yıne bı bek daha alınmalı
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu adamı almalıyız !! iyi birini arıyorsak paraya kıymalıyız !! kimlere para verdik buına mı para yok !
__________________ SiZiN KoRKTuĞuNuZ YeR BiZiM MeKaNıMıZ oLSuN ... ![]() ZeYTiNBuRNu | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kısa ve öz
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | ||
![]() |
![]() | #26 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | |||
![]() |
![]() | #27 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | |||
![]() |
![]() | #28 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Hakan (Rüştü) S. Kurtuluş - Mellberg - İ. Toraman - İ. Üzülmez Cisse Holosko - Delgado - Tello Bobo - Nobre Takımda İ. Üzülmez hariç kapasitesi sınırlı adam kalmayacak... Sevindirici. Kimse bana aksini idda etmesin Üzülmez artık can sıkıyo. | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Mellberg'den şok açıklamalar Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edilen isveçli savunma oyuncusu Mellberg, Hürriyet ve Milliyet Gazetesi'ni yalanladı. Mellberg yakın arkadaşı Dean Week aracılığıyla sorularımızı yanıtladı. "Bu sabah beni bir ingiliz gazeteci aradı ve Beşiktaş'a transfer olup olmayacağım sordu. inanın bana bu soru sonrası çok şaşırdım ve hemen menajerimi aradım ve ona da sordum. Menajerim böyle bir görüşme yapmadığını söyledi. Bu haberleri nereden çıkarıyorlar bilmiyorum. Sezon başından Yunanistan'dan iki kulüpten teklif almıştım. Ben şu anda Premier Leage'de oynuyorum. Türkiye'de futbol oynamayı hiç düşünmedim." kolpahaber.com Kaynak cok sakat ama adam premier ligde banko oynarken ve peşinde Juventus varken Türkiye ye gelmez bence de ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |