![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | ||
| Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu haberleri uyduranları var yaa anladınız siz onu...dalga geçiyolar resmen... | ||
| |
| |
| | #13 | ||
| gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bencede sence
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
| |
| | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Abi tamam demiş olabilir bu da çok normal zaten...Ama kaynak kartalhaber olunca insanın inanası gelmiyor valla.Milliyetle hürriyeti yalanlamış ama sanki kendisi çok iyi haberler yapıyor.Dinime küfreden müslüman olsa hesabı ..Böyle bir konuşmanın geçtiğine inanmıyorum helede kartalhaberle!.. | ||
| |
| | #18 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
buıda moda oldu tel edip adamlarla konuşmak....
__________________ gidin ya d&d | |||
| |
| | #20 | ||
| ♥zєуησм♥ ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ne bu şimdi ya gelmiomu ama belli bişi yani o kadar iyi bi futbolcu neylesin türkiyede.anca kariyerinin snlarına doğru o bile zor:S
__________________ bir gün herkes beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |