![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | türkiyeden alınacak tek topcu topuz onun dısındakiler hikaye.Hele o hayretytin tam bir kazma gecen hafta izledik holosko sesbes etti adamı ayrıca ofansa cıkıslarıda sıfır büyük takım topcusu değil.Benim izlediğim ve görmek istediğim adamlar sol bek Boka Stoper Meite Ön libero Edmilson Ve sağ acık topuz duruma göre bobo satılırsa yedek bir forvet zaten delgado nobre holosko ve batu bize yeter...
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gelecek oyuncular hakkında karar weremiorm ama gitmesi gereken oyuncuları çok ii biliorm.Onlarda belli zatenn | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | iki transfer yeter turkiyeden mehmet topuz avrupadan edmilson bunları alsınlarda gidecekler sonradan konusulur sadece sunu soliyim gitmesi gereknlerde yonetim ve ertugrul saglam gitmeli ricardinho kalmalı
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Balık Baştan Kokar Derler İlk Önce Sayın Demirören Artık Koltuktan Kalkmalı, Sonra İyi Bir Menajer Gelmeli ki Bu Durumda Sinan Bey Gitmeli,Sonra da Beşiktaş Ruhunu Taşıyamayan Ve Taşımayan Kim Varsa Gitmeli. | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
rüştü(ybancı) serdar g.zan JUAN TEllo cısse makelele topuz) delgado aydın(serdar) (nobre holosko bobo) | |||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Gidecekler 1.Yönetim 2.Baki Mercimek 3.Ali Tandoğan 4.İbrahim Üzülmez 5.Gökhan Zan 6.Gordon Schildenfeld 7.Mehmet Yozgatlı 8.Ricardinho 9.Bobo(gitmesini istemem ama sezon sonu satacaklar gibime geliyor) Gelmesi için düşündüğümde, arkadaşlar hayrettin filan yazmışlar ama bize büyük takım oyuncusu lazım yerli oyuncu yerine bu açıklarımızı yabancı oyuncularla kapatmalıyız.1 yabancı stoper TEllo yu sol beke çekeriz,Aydın sol açık,Orta sahaya güçlü ve pas yeteneği olan(Guinti gibi) bi adam bi de sağlam bi santrofor,gurbetçi oyunculara yönelmeliyiz Türkiye'de bizim işimize yarayacak kanat oyuncusu yok Mehmet Topuz haricinde o da 11 milyon euro etmez parayı boşa vermiş oluruz | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | demirören baki a.tandoğan | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/58134-2008-2009-futbol-sezonu-icin-kimleri/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 01-07-2008 19:41 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |