![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
biz antı-sağlamcı falan değiliz biz beşiktaşlıyız tamammı lan...
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | |||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
geç bu işleri kardeş istikrarın ne anlama geldiğini bilmiorsun lan lı lunlu konuşuosun sen ben daha yokken o adam ter döküodu bu takım için şuandada takım hala zayıfta olsa potadaysa ertuğrul sayesindedir boş muhabbeti bırak destek ol köstek olacaksan susmakda erdemdir...
__________________ Siyah - Beyaz = Ölüm - Yaşam! | |||
| |
| | #3 | |||
| Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
senin istikrardan anladığın 4,lük heralde..........ayrıca beşiktaşta her top koşturan ter döken teknk dırektor olacaksa...( futboldan anladıgın yzadığın yorumdan bellı)..son kez bizde o kadar senedır tribunde ter döküyoruz merak etme....
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | |||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Futbol bilgimle seni ezerim heralde ama gerek yok aynı yolun yolcusuyuz amaç aynıysa yol farklıda olsa sorun değil benim istikrardan anladığım 4. olmak değil tabiki ertuğrul sağlam bu kötünün beteri yönetime,şerfsiz hakemlere,sahada gezinen topçulara rağmen başarılıdır. bana milneden sonra 2 sezon tamamlamış TD söleyebiliyormusun?milne ilk sezon aynı şuan ki gibi eleştiriliodu sonrası malum altın yılları yaşattı bizlere.tribünde bu tutumla ter dökeceksen bence hiç dökme arkadaşım senden yönetime yada futbolcuya destek olman istenmiyor ertuğrul gibi bir değeri kaybetmyi göze alabiliyorsan sen bırak futbolu beşiktaşlılığın ne olduğunu bilmiyorsun demektir....
__________________ Siyah - Beyaz = Ölüm - Yaşam! | ||
| |
| | #6 | ||
| Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | demirören gitse yeter... | ||
| |
| | #10 | ||
| вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ahh ertuğrul hocam ahh!!bi ah da sana çekiyorum.ne yanlış bir zamanda geldin. adam gibi bir yönetim olsaydı belki herşey daha farklı olurdu. daha zamanında vardı gelmek için.sıkışan beşiktaşın evlatlarını sığınıyor pişmesini beklemeden.asıl sorun bu. hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim ![]() | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |