![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Lider olmamız sevindirici.Zaten liderde bitirsek 2.de bitirsek değişen bir şey yok...Önemli olan play offlar.Önümüzdeki gs ve efes maçlarını çok önemsiyorum mesela.Onları biz yenelim de liderlik fazla önemli değil...Ama yine de büyük başarı tabii.Başta ergin hoca olmak üzere bütün oyuncuları kutlamak lazım. | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | daha ödemeyin paralarını yönetim... daha doldurmayın stadı sözde forma aşıkları... bu takım herşeyi hakediyor! helal olsun hepsine...
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ücretlerin ödenmesi takımda maddi sıkıntının olmaması oyuncuların performansıonı arttırır.. taraftar desteği şark tabi. Hele beşiktaş için..Fenerbhçede bir kez bile paradan söz edilmiyor.çok şükür biz bataktan çıkamıyoruz.Basına malzeme oluyoruz.Üzülerek söylüyorum yönetimimiz 5 yeni kuruş etmez..
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | umarım böle devam eder....
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olması gereken şey ![]() | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | tebrikler pota kartallarına umarım futboldada bu tabloyu görürüz.. teşekkürler..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |