![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
“İnönü’ye Çıkmayı Heyecanla Bekliyorum” 15.06.2006 14:43 Yeni transferimiz Serdar Kurtuluş, yaptığı açıklamada Beşiktaşımız’da başarılı olabilmek için elinden geleni yapacağını söyledi. Serdar, “BJK İnönü Stadı’na çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum” diye konuştu. Transferinde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirten Serdar Kurtuluş, “Bursaspor’a, eski hocalarıma ve Beşiktaş Camiası’na minnetarım. Genç yaşımda Beşiktaş gibi büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim” şeklinde konuştu. Teknik Direktörümüz Jean Tigana ile çalışacak olmasını şans olarak değerlendiren genç oyuncumuz, “Hocamızın gençlere verdiği önemin farkındayım. Ben de elimden geleni yapacak ve bana verdiği değerin karşılığını vereceğim” ifadelerini kullandı. Beşiktaşımız’ın çok büyük bir Camia olduğunu vurgulayan Serdar, “Camia ve taraftar olarak inanılmaz bir yerdeyim. Buradaki hedefim öncelikle kalıcı olmak. Daha sonra da A Milli Takım’da ilerlemek. İnönü’de çıkacağım ilk maçı büyük bir heyecanla bekliyorum. Çünkü İnönü Stadı’na ilk defa gideceğim. Hep seslerini duyduğum Beşiktaş taraftarlarının önüne çıkacağım günü düşünmek bile beni çok heyecanlandırıyor” dedi. Futbol özelliklerinden de bahseden 19 yaşındaki futbolcumuz, uzun boyunun bir avantaj olduğunu ve iki ayağını da kullanabildiğini söyledi. Serdar, görev verilen her yerde oynayabileceğini ve eksik olan yönünün patlayıcı kuvveti olduğunu, bunu da zamanla istenilen seviyeye çıkartacağını ifade etti. Bursaspor forması ile ilk devrenin son maçlarında şans bulan Serdar Kurtuluş, “İkinci yarı ile birlikte tamamen oynamaya başlamıştım. Ligin son 11 haftasında çok iyi bir performans sergiledim. Kazandığımız başarı da ortada. Bursaspor benim için çok önemli tecrübe oldu” diye konuştu. | ||
![]() |
![]() | #44 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben 25 yaşındayım inönüye gittiğim zaman heyecanlanıyorum.. Bunlar 19 yaşında genceciik çocuklar devamlı iyi yönde motive edilmeli ilerde çok buyuk beşiktaşlı futbolcular olcaklar inşallah... Kalıcı olmanın yolu kalıcı olmaya inanmaktan geçer...inşallah buna yurekten inanırlar ve layıkını yerine getirirler...
__________________ FOREVER & BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |