|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
29-04-2008, 23:59 | #36 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 18 | haberin başında futbolcu ORDUSU kurcak diyo bir TÜMEN kurun ben de ahmet çakarla bikini giyip İNÖNÜDE güneşlencem
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
30-04-2008, 00:54 | #37 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | DOGRU DÜRÜST TRANSFERE IHTIYACIMIZ VAR EGEMEN´E IHTIYACIMIZ YOK, ÜSTELIKDE BURSADAN FUTBOLCUYA HIC IHTIYACIMIZ YOK. BU YÖNETIM NE ZAMAN UYANACAK NE KADAR SAF IS BILMEZ VARSA BIZDE YÖNETICI OLUYOR.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
01-05-2008, 01:19 | #39 | ||
gurbetci kartal Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 24 | yahu allah allah insanlarin olayina bak ya egemen bursada oynuyormus yok efendim bide topcu degilmis bende izledim o maci eger toramandan zandan ve besiktas savunmasindakilerin hepsinden iyi degilse bende bu futboldan hic anlamiyorum demektir yuh be kardesim bukadarda koru korune yazilmaz mesaj ama bizimkilerde azcik akil varsa eger veli diye bi genc oynuyordu onu alsinlar
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
01-05-2008, 18:46 | #40 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Ben Bursalıyım, şimdi Bursada oturduğum için bende mi kötü bir insan oluyorum! Bursa kini diye birşey olamaz; olmamalıdır! Sonra ikinci olarak bir takıma 4 defansın ortasına adam gerekir. Baki gitmeli bence elimizde sadece 2 defans kalıyor. Toraman ve Zan bunların dışında Egemen'i aldığımızı var sayalım üstüne 1 kaliteli oyuncu daha gerekiyor oda bence Song olsa 2-3 yıllık defans ihtiyacını gideririz. Song futbolu bırakıncada Lucio vs. 30-34 yaşlarında 1 defans ile 10 yıllık defansın ortası oluşturulabilir.
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi . | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/60053-besiktas-in-en-gozdesi-egemen/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 26-04-2008 21:01 |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |