![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
iste besiktasimizin aradigi adam bu bu adama su anda nekadar yatirim yapabiliriz bilmiyorum ama 11 milyon euro verilecekse 2 3 sene sonra 50 milyona satilcak bir adam bu gomis bana gore drogbanin veliahtidir yonetim transfer yapacaksan bu adam gibi adamlar al 15 milyon bile verilir bu adama © L'Equipe Age 22 ans Date de naissance 6 août 1985 Lieu de naissance La Seyne-sur-Mer Taille 1m84 Poids 77 kg Poste Attaquant Club actuel Saint-Etienne
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (08-05-2008 Saat 15:02 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | boboyu verip bunu alsinlar gerekiyorsa ustunede biraz para veririz futbolcuyada senelik 2 falan verirsek bu transferden karli cikanin biz olacagimizi bir kac sene icinde gormus oluruz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yahu kardesim sen futbol izlemiyor olabilirsin ayriyetten ben hayatimda sevmem bilgisayar oyunlariyla ilgilenmem sen bence herseye ukalalik yapacagina yorum yazmak istiyorsan yazarsin istemiyorsan yazmassin seni zorlayan falanmi var ayrica bu adami zaten gorsen agzinin suyu akar fazla degil 2 sene sonra zaten bu yazdigin sacmaligi anlarsin adami avrupanin devlerinde izlerken
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu adamı bılmek ıcın menajerlık oynamaya fılan gerek yok.Cok ıyı bı adam,hazır Saınt etıenne ıstıyoken Boboyu.pascalla fılan takas olsa cok ıyı genc oyuncular var bu takımda Konu f.cole tarafından (08-05-2008 Saat 15:56 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Gereksiz bi başlık herkes önermek için başlık açıyor. Kabul iyi oyuncu ama alamayız. Alabilcek olsak bile ilgilenen yok o yüzden gereksiz bi başlık
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/61017-bafetimbi-gomis/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 08-05-2008 20:28 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |