![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Wallahi yuh artıkk.Adam ne yaptı sana yha.Adam topunu oynadı.Yalnıs bi hakem hatasıyla kırmızı kart gördü o kadar.Gollerini attı.Avrupada da gollerimizi o attı.Adamı bu kadar harcaman şaşırttı beni doğrusu | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
KartaLiçe ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kırmızı kart görmesi onun hatası değiLdi.. Pozisyon tekrar tekrar izLendii.. Bu konu da çoktan kapandı.. Ama eğer Bobo Beşiktaş'ı satmış oLsaydı defaLarca kez taraftarLardan, takım arkadaşLarından, hocaLarından özür diLemez, bir açıkLama yapmazdı.. HataLarı oLabiLir.. Ama hatası oLan birçok oyuncu varken neden hep Bobo'ya yükLeniLiyo.. Neden hep o göz önünde tutuLup, medyanın aracı oLuyooo!! Çok yanLış düşünüyosunuz GİTSİN diyenLer.. Oturup öLçün biçin..! Bobo'nun Beşiktaş için yaptıkLarını UNUTMAYIN!!! | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ama hatası oLan birçok oyuncu varken neden hep Bobo'ya yükLeniLiyo.. Neden hep o göz önünde tutuLup, medyanın aracı oLuyooo!! Çünkü türkiyedeki en iyi forvet BOBO,bu yüzden yıpratmaya çalışıyorlar. Beşiktaşın BOBO yu elden çıkarması için uğraşıyorlar,biliyorlar Beşiktaş BOBO yu satarsa yerini dolduramıyacak onun gibi kalitelisini bizim yönetim malesef kolay kolay bulamaz.
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/61257-bobo/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-05-2008 22:36 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |