![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | haklısın arkadaşım keşke sezon başında el amin i alabilseydik oyun kurucu olarak ondan iyisi yok ayrıca telekomu buralara kadar tek başına sırtladı | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Hala Kupas Bizim diyorsunuz.. Oyuncular Oynamıyorum dediğinde ne diyeceksiniz..!!! TEKPİ VERİRKEN DESTEK DESTEK DİYE AVUTULDUNUZ.! PANKARTLARIMIZI İÇERİ ALMADI KOLPA POLİSLER FB UŞAĞI TURGAY DEMİREL... BIRAK ERGİN HOCAM BU FEDERASYONU GÖREVE ÇAĞIRMA.! BUNLAR GÖREVDEN KAÇANLAR TOPLULUĞU... KOLPA ÜLKER.. SİZDE FB UŞAĞISINIZ..
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Federasyonun tutumu uzun süredir ortada zaten. Milli takımı tüm dünya'ya rezil eden Tanjevic'i Fener'in başına getirdiler. Aslında iyi yaptılar ama milli takımdaki görevine son vermeleri de gerekirdi. Aydın Örs gibi bir üstad boş dururken meydanın Tanjevic'e kalması, ülkemiz için büyük bir kayıptır..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Hakikaten Şu anda Futbol Takımımızında Basketbol takımımıznda başında En Şerefli En Dürüs..HAKİKATEN ADAM GİBİ ADAMLAR VAR... ERGİN HOCA HASTASI OMLAYA ÇOK YAKLAŞTIM BEN HAYATIMDA BU KADAR SÜPER BİR BEYNE AKLA VE CESARETE SAHİP BR TEKNK ADAM GÖRMEDİM. HELAL OLSUN HOCAM.. BZM TEPKİLERİMİZİ SÖNDÜÜYORLAR BARİ SİZ KARŞI ÇIKIN AMA NE OLUR BU SENE KUPAYI ALIN.. YALVARIYORUM.! BİZ ÜCRETLERİ TOPLAYALIM AMA OYUNCULARIUMIZ OYNAMAMAZLIK YAPMASIN.İNŞALLAH BU YAZIYI SEN VEYA SANA YAKIN BİRİ GÖRÜRDE İLETİR SANA..
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Basketbol şubesinde özerklik artık şart bana göre. Ülker sponsorluğu çektiğinde Beşiktaş Kulübü böyle iddialı bir kadroyu oluşturmakta zorlanacaktır. Ayrıca Ülker'in sponsorluğunun bu kadar aşırı olmasıda sakıncalı, salon isminden takımın ismine kadar herşeyi onlara verdi sayın başkan. Bu kadarı uzun vadede birşey katmaz ekibimize..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya bize biz yeteriz.bizim ruhumuz yeter,bu camiada gerçek beşiktaşlı ve işadamı binlerce insan var.onları küstürmeden iyi bir yaklaşımla herşeyin üstesinden gelebiliriz.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | haklısın
__________________ Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun Bu kainat bize hep gıpta ediyor isar Biz onbir arkadaşız lakin arkamız daha var Bu zevk alemi dar zannedip de aldanalım Vekar hak gibi sakin nezih ve saf olalım Fakat bu hal ile kuvvet gibi cesur olalım | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/54580-atamandan-cola-turkaya-tepki/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 29-02-2008 19:30 | |
Untitled document | This thread | Refback | 29-02-2008 14:15 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |