![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kendimize ait olanların değerini bilmiyoruz, saçıp savuruyoruz, ele güne kaptırıyoruz sonra da beş para etmez oyunculara servetler veriyoruz. Sırf kendi öz değerlerimizden bir takım oluştursak bugünkü takımın ulaştığı noktadan daha aşağı olmazdı. | ||
![]() |
|
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu yönetim anca bir kaç sezon sonra yaseri milyon dolarlar vererek almaya çalışır tabi alabilirse.yuvadan uçtu gitti.hala daha bişeyler yapılmıyor.adam süper ligin bütün kulüplerinin gündeminde.bizim yönetimden ses yok.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | böyle haberleri okuyunca inanın çıldırıyorum ya bu iş hangi hakka hizmet ya sen elindeki futbolcuyu ver rakinbine git bebbeyi gordonu al yeter ya yönetim yeter defoluıp git artık ya emdin kanımızı iliğimizi kuruttun ya | ||
![]() |
![]() | #28 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Hiç şaşırmadım..Geçmiş olsun!..
__________________ En büyük aşk BeşiktAŞK | |||
![]() |
![]() | #30 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | alt yapıda torpilli futbolcularımız var ya onlar yeter
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/61289-aslanin-yeni-yildizi-olarak-basinda-tanitilan/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 12-05-2008 10:17 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |