![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu kadar saçma bişi olamz yaa oldu yaa delgado tello holosko gitsin yaa bi git senn dediğin olsaydı düşünemiyorum bile
__________________ SEVGİLİLER GÜNÜ HAYAL ÜRÜNÜDÜR TEK GERÇEK BEŞİKTAŞK TRİBÜNÜDÜR ÇARŞI | ||
![]() |
|
![]() | #52 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
[quote=orhan_hh;613300]Besıktasa yakısmayan oyuncular sunlar . Alı Tandogan,Aydın,Rıcardınho,Mehmet Sedef,Cısse,İbrahım Kas,Rüstü,Serdar Kurtulus, bunlar gıtmelı bu oyuncular Gelen ve Besıktasa yakısan oyuncular ıse, Ankaradan Bılal,Trabzondan Umut Bulut,Kayserıden Aydın.Mehmet Topuz.Gökhan Ünal.Fatıh Ceylan. Bursadan Ömer Aysan Ve Egemen,Sıvastan Hayrettın,Antalyadan Ugur Kavuk,Manısadan Ugur Inceman Ve Selcuk Inan,Istanbul Beledıyeden Efe Ve Erman Kılıc,Sıvastan Musa Aydın,Ankaragücünden Gökhan Emrecıksın,Gazıantepten Ekrem Ve Mardınspordan Zülküf Mükenmel kalecı ayrıca genc ve yeteneklı lütfen takıp edın Lütfen bu oyuncuları Besıktasta görmek ıtıyorum artık ucuz futbolcu ıstemıyoruz Yıldırım Bey bu futbolcuları kacırmayın ve alın Bunları alırsanız üst üste sampıyon oluruz ![]() senin alın dedigin futbolcular arasında sadece M.Topuzu alırım ben Gonderdigin futbolcular arasında zaten Rıco pasa gidecek gerisi ise rustu ali tandogan dısında gelecek vaad eden futbolcular var Burak Yılmaz ve İ.Akını gonderdik ne hale geldık İ.Akın bize gol attı 3 puan gitti adam bizde kac mac oynadı.Bizim yapmamız geren Beşiktaşımıza ayrım yapmadan sahip cıkmak kotu oynasalarda onlar beşiktaş forması giyiyor.Ve SAMPİYONLUGA inanıyorsak İNONUYU doldurup Ezikbahceyi yenip onlara ve onların yandaslarına gucumuzu gosterelim. Not:insallah Ezikbahce avrupaya veda eder amin
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu r00t007 tarafından (25-03-2008 Saat 21:19 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #54 | ||
Ölüm-Yaşam ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | cisse,aydın,serdar kurtuluş bence kalmalı ayrıca söylediğin oyuncuların içinde sadece bir kaç tanesi beşiktaşıma yakışır gerisi bence fasa fiso mehmet topuz,selçuk inan ve gökhan emreciksin olabilir | ||
![]() |
![]() | #55 | ||
JusT.qR-YgT ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadasım sakasın sen yaaa ![]() ![]() onu da alalım mı ![]()
__________________ Kaç Harften oluşuyoruz Kaçı sesli kaçı sessiz Kaç davranış sergiledik Kaçı yerli kaçı yersiz | ||
![]() |
![]() | #56 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaş laf olsun diye konu açmış heralde rico ve ali tandoğan gidebilir ama rüştü şuanda türkiyedeki eniyi kaleci artı serdar kurtuluş sakatlanmasa şuanda milli takımda olacaktı,İ.kaş ta çok kaliteli bi defans ve aydında keza öyle kaliteli bi oyuncu vede bunlar geennç kardeşşş.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #58 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | nediyon olm sen bütün anadolu takimini aldin türkiye ligden türk oyuncular bisey yaramaz git almanyadan türk vatandas oyunular var genc süper
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #59 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
naptın sen babacım.kulübe kilidide vuralım istersen.sen cisse ye sallıyosun yakışmıyo diye mardin sporun kalecisni öneriyosun.aydndır serdar kurtuluştur ibrahim kaştır bu adamlar genç adamlar.satılması kesinlikle yanlış olur
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | |||
![]() |
![]() | #60 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Beşiktaşa transfer olmasını istediğin adamlara baktıkça gülüorum ama durup düşününce ertuğrul sağlamın transfer ettiği ve etmek istediği futbolcular aklıma geliyor da saydığın isimlerden daha iyi olduklarını sanmıyorum | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/55706-transferde-bu-oyunculari-besiktasta-gormek-istiyorum/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-03-2008 18:45 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |