![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bonservisi elinde ve 23 yasındasa alınsın ya böyle futbolculara ihtiyacımız var bizim bu adamı copa america da bütün maclarını seyrtmıstım ınanılmaz bı oyuncu hatta o turnuvada ılk hasta kaldıgım oyuncudu keske bızde olsa boyle bı adam dıodum sımdı adı gecıo serıcı alma tello rodrıguez sol taraf asrın sol tarafı olsun cokta guclu herıf ya valla harika olur....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | baktım,ii adama benzio ama hadi hayırlısı,zaten ortada daha kesin birşey yok ki,baksana febe kanoute'yi aldı,biz burda cristian rodriguez videosu izleyip iimiş alsak ii olur dioruz,ah beşiktaşım ahhh...
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben udinese ve çek cum. maçlarını izlediğimde sivok'u gördüm,gayet sağlam bi adamdı,bence iş yapar o.zapotacny de ii adam,onu da duymuştum ama seric'i ilk defa duydum ![]()
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben zaten kötü demiyorum sadece verilen miktarın cok fazla ve gereksiz oldugunu düşünüyorum..yani toplamda hadi taş çatlasın 3e bitirilebilecek adamlar..neden 7 veriyosun? anlayamadıgım sey bu ama bu adam yani rodriguez cok beğendim ben bunu umarım alirlaR!!! alirlarsa sol taraf coşar..!! ibrahim akın niree bu niree ![]() | ||
| |
| | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/63561-besiktas-rodrigueze-talip/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 03-06-2008 00:52 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |