![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #61 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Kesinlikle...Kontra atak oyuncusu, top saklayamıyor doğru düzgün, bire birde de o kadar etkili değil, bilmiyorum ama Bobo giderse yerine alınacak adam kesinlikle bu değil bence, daha bu çocuğun pişmesi lazım, alırsak da direkt ilk 11'e koyulmaz, bu sene olmaz belki ama ileriki senelerde patlama yapabilir, gelecek adına iyi bir transfer olabilir alırsak... | ||
![]() |
|
![]() | #62 | ||
alayına isyann... ÇARŞI ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben dünkü portakiz türkiye maçında izleim çok güzel bir oyuncu ilk yarıda fatih terim çıkarıca çok üzüldüm geleceği çok paralk kontra atkları sürükliye biliyor çalım yapıp birebirde adam geçebiliyor pasları iyi bundan iyisi şamda kayısı ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #63 | ||
alayına isyann... ÇARŞI ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tabi bu benim fikrim sizi bilmem ben ama iyi bir transfer oluur | ||
![]() |
![]() | #64 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Mevlüt çok iyi bir oyuncu, rakibin beklemediği anda beklemediği hareketleri yapıyor. Çok farklı meziyetleri var. Mevlüt'ü ilk 16 yaş altı milli takımında görmüştüm, o zaman ki 16 yaş altı milli takım antrenörü Abdullah Avcı ve Turan Mesci ikilisi idi. 16 yaşından beri takip ediyorum. Durmadan da gelişim gösteriyor. Alabilirlerse çok iyi iş yapmış olurlar.... | ||
![]() |
![]() | #65 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | cok fazla izleme firsatim olmadi sahsen ama izledigim maclarda hicbirsey gormedim sahsen ama gelisim gosterebilir tabi
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #66 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() gerci hicbirini gormedim biraz servet biraz 2. yarida kazim azda ourello baskasini gormedim sahada hayalet gibiydiler
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/63605-besiktasta-mevlut-harekati/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 03-06-2008 20:56 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |