![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #12 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu adami eninde sonunda alacagiz umarim bu sezon olur ayrica ricoyla degil kimle gorusurse gorussun rustuye garanti para veren yonetim bunada versin ve getirsin bukadar basit sonra millet demesin ertugrul yildiz istemiyor diye yonetim alsin ertugrul istiyormu istemiyormu o zaman goruruz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() Taraftarlar, başkan Demirören'in talimatıyla Barcelona'lı yıldız ile görüşecek olan yönetici Mario Berk'in işi bitirmesini istiyor. BAŞKAN ÇOK ISRARCI Beşiktaş'ta gözler yeni sezon transferlerine çevrildi. Tüm Türkiye'nin maraton.com.tr sayesinde öğrendiği bu transfer, siyahbeyazlı camiayı hareketlendirdi. Daha önce de bu futbolcuyu almak için girişimlerde bulunan başkan Demirören, bu kez işin kesin olarak bitirilmesini istedi. SÖZLEŞMESİ Yönetici Mario Berk'e bu konudaü tam yetki verdiği öğrenilen başkan Demirören'e seslenen siyah- beyazlı taraftarlar, "Yeni sezonda kadromuzda Edmilson gibi gerçek yıldızları görmek istiyoruz" diye konuştular. 1.86 boyundaki ön liberonun sözleşmesi, bu sezonun sonunda bitiyor.
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu bomba elde patlar... son 2-3 sezonda kac defa ameliyat masasına yattıgı bilenmeyen adamı beşiktas bomba die alır... | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bobo nobre ilede görüşecek hatta r.carlos alex edu ilede görüşecek ve takım hakkında hiçde kötü şeyler duymayacak yeterki mali konularda anlaşılsın gelemeyecek biri değil
__________________ Siyah - Beyaz = Ölüm - Yaşam! | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | gelse nolcak bu kadar kazmanın yanında o da kazmalaşır
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Arkadaşlar saçmalamayın be abicim.Bu adamı alırsak siz iki elinizi açın dua edin.Beşiktaşın alabileceği en star isimlerden bi tanesi bu adam.Ve hem stoper hem ön liberoda görev yapabiliyo.Hava toplarında çok etkili.Üst seviye maçlara oldukça alışık.Beşiktaşında tam istediği adam. 11 kişil kadronun vazgeçilmezlerinden olur.Aslında sizin zihniyetiniz kabul tmiyo.Fener carlosu aldığındada böyle dediniz.Adam şimdi çatır çatır oynuyor.Takım içindeki havayı değiştirdi.Bizdede bunu edmilson yapablir.İddia ediyorum bu adam bize gelirse şampiyonlar liginde de kötü sonuölar hiç bi zaman alıbnmaz.En kötü sonuç 3-0 yenilrz.8-0 değil.Bu adamaada laf çıkıyosa artık birşey demiyorum... | ||
![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Ezikler de cift önlibero oynatiyor ve ezik olmalarina ragmen basarililar ama Edmilson sanki bana eski Edmilson degil gibi geliyor. Bir baska forumda bir Barcelona taraftariyla yazistim adam sakin almayin,yavasladi ve agir oynuyor artik diyor!! Tabii Cisse den gene kakt kat iyidir ama avrupada daha basarili olmak istyorsak cift önlibero oynamamiz lazim.
__________________ The Champion was born in 1903 | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/57968-edmilson-bombasi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 05-04-2008 09:47 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |