![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seçmeleri düzenleyen kişiler altyapı sorumluları. Onlardan biriyle görüşebilirsin aradığında. "Seçmelerle ilgili bilgi almak için Altyapı sorumlularından herhangi birisi ile görüşmek istiyorum" dersen yardımcı olacaklardır. Şimdiden iyi şanslar ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fulya'da yer alıyor. Adresi bu şekilde buldum ama ulaşımını daha detaylı olarak İstanbul'lu arkadaşlar açıklarsa iyi olur. Adres: : Emirhan Caddesi, Çitlenbik Otobüs Durağı arkası Dikilitaş/Fulya Telefon: : 0 212 261 63 19
__________________ ![]() Konu NeoRock tarafından (15-04-2008 Saat 15:40 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Önemli olan oyunun. Zaten orda sizlere tanınacak süre yaklaşık 40 dk falan. Elinden geleni yapmalısın, kısa olman birşeyi değiştirmez yani oynadığın pozisyona bağlı o. Birinci ligde oynayan senden kısalar da mevcut bunu unutma ![]() Kendine güvenmen yeterli, şansını iyi kullan ve kaçırma bu fırsatı.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yaw arkadaslar ben de 1993 doğumluyum ve boyum 1,87 88 felan secmelerın tam tarıhını bıleniniz warsa yazarsanız sevınırım yalnız acıl olursa daha ıyı olur tesekkurler:d:d:d xd
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | beyler basketbol seçmlerinde ne yaptırıyorlarr söylerseniz sevinirimm ![]() l
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu AwuntHuTR tarafından (12-05-2008 Saat 17:09 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/30302-basketbol-altyapi-secmeleri-basliyor/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-02-2008 19:12 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |