![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #731 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 43  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     Beşiktaş'ın öncelikle takım savunması sorununu halletmesi gerekiyor. Tandemin çift stoperi ve iki ön libero. 2003 yılı şampiyonluğu böyle geldi. giunti-tayfur-ronaldo-zago..   ayrıca o sene takımda oynayan ahmet yıldırımda kesinlikle topu ayağında tutamayan bir oyuncu değildi. öncelikle bu sene çift ön libero alınması gerekiyor. benim önerilerim dariusz dudka- aldo duscher defansa da eğer kadlec alınırsa ki o solbek bir tane daha adam gerekiyor. ii bir italyan defans oyuncusu olabilir veya olof mellberg  |  ||
|   |  
|   | 
|    |  #736 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     8-Ze Roberto    9-Djibril Cisse 10-Aimar burayı sevdim ![]() bence djibril cissé alınmalı adam sadece 4.5 m euro biz boboyu en az 10 a satarız kalanlada transfer yaparız sol bek e BAŞKAN İSTİFAAAAAAAAA... 
				__________________   Lütfen forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |  
|    |  #737 | ||
|    alayına gider  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007  Yaş: 42  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]()  |     baskan gitsin yeter ki diyenlerdenim    
				__________________   ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım  |  ||
|   |  
|    |  #738 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  Yaş: 35  
				 Tecrübe Puanı: 18    ![]()  |     BENCE GS NİN SERVETİ ALINMALI    
				__________________   Kimine Göre Adamız, Kimine Göre Yalanız . Hepiniz Rahat Olun Biz Adamına Göre Muamele Yaparız          TORAMANCI KIZZZZZZZZZZZZZZ  |  ||
|   |  
|    |  #740 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008  Yaş: 53  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     RAKIPLERIMIZ SAMPIYON OLUYOR    BIZ HER SENE KIMI ALALIMLA AVUNUYORUZ. ILK ÖNCE BU BORC BATAGINDAN KURTULALIM YANI COK GEREKEN TECRÜBELI(YASLI VE KALITELI) IKI ÜC DEFANS OYUNCUSUNDAN HARIC ALMAK YOK . KIMSE MASAL UYDURMASIN 2010`a KADAR HIC BIRSEY DÜZELECEGINI INANMIYORUM. ![]() ![]() ![]() 
				__________________   Lütfen forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/28673-sizce-besiktasa-kim-alinmali/   |  ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 16-03-2008 23:20 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |