![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | |||
| Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
senin istikrardan anladığın 4,lük heralde..........ayrıca beşiktaşta her top koşturan ter döken teknk dırektor olacaksa...( futboldan anladıgın yzadığın yorumdan bellı)..son kez bizde o kadar senedır tribunde ter döküyoruz merak etme....
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | |||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Futbol bilgimle seni ezerim heralde ama gerek yok aynı yolun yolcusuyuz amaç aynıysa yol farklıda olsa sorun değil benim istikrardan anladığım 4. olmak değil tabiki ertuğrul sağlam bu kötünün beteri yönetime,şerfsiz hakemlere,sahada gezinen topçulara rağmen başarılıdır. bana milneden sonra 2 sezon tamamlamış TD söleyebiliyormusun?milne ilk sezon aynı şuan ki gibi eleştiriliodu sonrası malum altın yılları yaşattı bizlere.tribünde bu tutumla ter dökeceksen bence hiç dökme arkadaşım senden yönetime yada futbolcuya destek olman istenmiyor ertuğrul gibi bir değeri kaybetmyi göze alabiliyorsan sen bırak futbolu beşiktaşlılığın ne olduğunu bilmiyorsun demektir....
__________________ Siyah - Beyaz = Ölüm - Yaşam! | ||
| |
| | #3 | |||
| Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
beşiktaşlılık fenere yenııldığının ertesi günüş. liverpool hezimetinin ertesi günü.beşiktaşın en kötü zamanında formayı giyipte inadına - beşiktaşlılığını gösterebilmektir-göğsü kabara kabara kızılayda gezebilmektir...BİZ hiçbirşeye değil RENKLERE AŞIĞIZ...bu arada istersen gel ankaragücü-beşiktaş maçına da hangi amaç uğruna ter döktüğümüzü gör derim ben sana...
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | |||
| |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Siyah - Beyaz = Ölüm - Yaşam! | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |