![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | birkaç haftadır istikrarsız oyun sergiliyor iyi düşünmemiz gerekir | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bikac haftayla alakasi yok kardesim ya topa vururken sakatlanirmi bi adam ya 2 sezondur fb maclarinda sampiyonlugu biraktik bu sirigin yuzunden o boyuyla alexe kafayi vurdurdu belkide o duruma gelmicek maci getirdi o duruma kimse kusura bakmasinda defansin d sinden bile anlamiyor bi stoper bari 5 yilda 1 kere ayagindan cikan topla gol atilir be kardesim gokhanin yaptigi bir asist veya baslatipta golle sonuclanan tek atagini soyleyin yok yok yok ancak top kesmeyi biliyor ve sakatlanmayi cok kotu topcu demiyorum ama seneye gokhan zan ve ibrahim toramani yedek tutacak bi kadro kurulmali gokhanla mac basi anlasilmali bunun harici besiktasa zarardir gokhan zan
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu kadar çabuk harcamayın arkadaşlar inşallah kalır sözleşmesi yenilenir yerlilerden onun gibisi yok tabii oynadığı zaman
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | zan kalmalı oynamasada kalmalı çünkü en azından bonservisiyle satılır birde yanına 2 stoper alınırsa forma rekabati nde sakatlanmaz bu kadar zan iyi bir oyuncu yönetim de sıkıntı var
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/60224-g-zan-gitti-gidiyor/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-04-2008 19:57 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |