![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ayrıca yazıları baştan sona okumadığını görüyorum.futbolda etiketten bahsetmişin.var kardeşim.o etiketli futbıolcuyu getirdiğin anda 2 yılda forma satışlarından zaten paranı amorti ediyorsun.bunun cm oynamaklada alakası yok..futbol bir endüstri ve ayakta kalmak istiyosan iyi bir şekilde kurumsallaşmalısın. ama sen halinden memnunsan sana sözüm yok ben gider İ.toraman,kleberson,delgado forması alırım kardeşim.Baki bobo size kalsın... | |||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
| |||
![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
ayrıca bu benim kendi görüşümdür ki sadece beni bağlar bobo 2 .sınıf bir topçudur verilen paraya yazıktır.bana şu maçta güzel gol attı burda gol attıda hiç demeyin.1 güzel gol birde asistten başka attığı gollerde sadece tamamlamak kalmıştı.bunları görüp büyük futbolcu diyemem.inşallah iyidir ben mahçup olurum vede en önemlisi BEŞİKTAŞım biyerlere gelir. | |||
![]() |
![]() | #4 | |||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | |||
![]() |
![]() | #5 | |||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | |||
![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
| |||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Yıldız demek sorun demek , beşiktaş'da sorun istemiyor ,o zaman takım olacağız yıldız açığımızı koşarak , hırsımızla , inancımızla kapatacağız.Beyler transfer kapandı pişmiş aşa su katmanın kimseye faydası olmaz , bu takımı taraftar havaya soksun 3 maç peş peşe alalım bak o zaman sen kartala...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | yıldız eğlence falan istemiorum... beşiktaş şampiom olsun...bi o zman mutlu olurum...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |