![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Hırvatistan liginden oyuncu bakarsan hepsi de traş çıkar tabii... bunu ben mi söyliycem, yoksa senin mi bilmen gerekiyor? Git bak bakalım İtalya, İspanya, Fransa ligine... Ordakiler de traş mı çıkacak?
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #43 | |||
Guest
| Alıntı:
ama sizin gibi vizyonu kisitli insanlar ancak futboldan "bu kadar" anlar. inter toto bile cok bu kafa ve zihniyete. sanki maradonayi tartisiyoruz burada allah allah. mecburmuyum delgadoyu begenmeye ya? ortalamanin biraz üstünde bir orta saha iste. cagimizin futbolunda ronaldinho gibi "asil starlar" bile pres yapip kosabiliyorsa, delgado kim ya? kim? | |||
![]() | #45 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | Arkadaşlar sakin olalım lütfen .......
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #46 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar neyi paylaşamayorsunuz onu anlamadım . Delgado ile adı geçen zatı neden karşılaştırıyorsunuz ? gerçi bunu da Sinan Engine sormak lazım ne alaka delgado ve diğerleri ! Sinan Enginverdiği sözü tutup bir an önce istifa etsin başkasına çamur atmak kolay ... Sözünün eri ol İstifa et Sinan Engin !!!!
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() |
![]() | #47 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Sen cok anliyonda noluyor o begenmedigin Delgado olmassa intertottoda bile olamazdik, senin gibiler yuzunden harcaniyor saten boyle ust duzey futbolcularimiz.. | |||
![]() |
![]() | #49 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | zuhaha gordum gulunce bu avrupa pıyasasını takıp etmedıgın bellı asıl delgadoyu avrupa da kım tanıyo...modric i dünyanın en buyuk kuluplerı kapmaya calısıo
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/60565-engin-delgado-100-milyon-dolar-eder/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 02-05-2008 21:20 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |