![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BENCE İYİ BİR OYUNCU.TÜRKİYEYE GELSE ZATEN EN KALİTELİ FORVET OLUR. AMA ONU ALAMAZ BU YÖNETİM.BUNLAR YILDIZ OYUNCU ALACAZ DERLER.GAZETELERDE İSİMLERİ GEÇER .EN SONUNDA GELE GELE ADI SANI DUYULMAMIŞ ADAMI ALIRLAR.YANİ AĞZIMIZA Bİ BAL ÇALARLAR.GERİSİ GELMEZ.BİZİ KANDIRMAKTAN BAŞKA BİŞEY YAPMIYORLAR.DEMİRÖREN ZAMANINDA 1 TANE YILDIZ OYUNCU ALINDIMI SORARIM ARKADAŞALR ? YAZIK ANCA İŞTE ORTAYA Bİ ARKADAŞ LAF ATAR BİZDE GELSEYDİ GELMESEYDİ TARTIŞIRIZ.BU İŞLER LAFLA OLMUYOR.YÖNETİM İSTİFA.EN SAĞLAM ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM... EMREBJK
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 12 Ağustos 1981 senin baban bu tarihtemi doğdu
__________________ Hayatın kamçısıyla sızar derin yaralar, Senin büyük derdinden başkaları ne anlar. Vicdanını Paris'e Moskova'ya satanlar. Küfür diye bakarlar senin dualarına... Hüseyin Nihal ATSIZ | ||
![]() |
![]() | #45 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | | ||
![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | yeni pascal olamaz ama yararı büyük olur..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() |
![]() | #49 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadsımız 31 yaşında babası 27 olabılrmı dıye dusundum cıxx olamaz ![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/60462-djibril-ciise-yeni-pascal-olurmu/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 01-05-2008 18:35 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |