![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| | #21 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ii bi oyuncu Gujonsenn | ||
| |
| |
| | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bobo her yerde ben bjkde mutluyum dıyor nerde gıtmek ıstıyorum dıyor sacmalamayın bobo satılmamalı buyuk kulup olmak ıstıyosan ıyı ler satılmaz dha ıyılerle kadro guclendırlır | ||
| |
| | #23 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bobo satılmalı bobo satılmalı bobo satılmalı 10 milyon euro yeter herkesin bedeli vardır .ama carew gibi satıp yerine eşşek bi adam getirirler mi? sorusuna cevap veremiyorm gudjohnsen gelecekse başkanıda satın boboyuda satın baki maki alayını satın. ![]()
__________________ ![]() Bilde gerisi mühim deil sevgim sana özel ve saftır! 19_bjk_03 | ||
| |
| | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | boboyu satarsaniz basariz kulubu yonetim akilli olun bugun milandaki patoyu izledim bizim bobo ona on basar gidip almaya kalksan milandan 20-30 milyon euro derler
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #26 | |||
| DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #28 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya saçmalamışlar gene bu adam neden haber göndersinki yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa transfer bölümüneyorum yazmama kararı almıştımama bu saçmalamayıda es gecemedim...................==================)))) )))))))))))))))))))))))))))
__________________ gidin ya d&d | ||
| |
| | #29 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | iyi bir para verirlerse bobo gitsin gudjohnsen gelsin | ||
| |
| | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 10m euro üzeri teklif verirlerse bence satılsın bobo...onun yerinede daha ucuz fiyata gudjohnsen alınabilir belki edmilsonu da alırsak indirim yaparlar... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/60642-barca-nin-yol-gosterdigi-gudjohnsen-den/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 03-05-2008 14:50 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |