![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Lucio Besiktas´a gelmez, cünkü kendisi su Brezilya daki Hristiyan Tarikatlarina mensup. Yani Türkiye de belki Eziklere gider, cünkü Besiktas da Final sonrasi "I love Jesus" tisörtü giymesine sicak bakilacagni pek sanmiyorum. Ezikler böyle seylere bayiliyor, Brezilya üsülü Dogum GÜnü kutlamalarindan belli zaten... Ama Yeri gelmisken tekrarliyim, üc senedir baska yerlerde de yaziyorum ama kimse asil sorunlu Bölge olan sol bek icin cözüm yazmamis. Meksikali Carlos Salcido var, Chivas da oynuyordu, 2006 da PSV Eindhoven`e 2,25 Milyon Euro`ya transfer oldu. Simdi degeri 5 Milyon, ama Ispanyol Külüpleri de ilgileniyor. Atletico Madrid`in genc Oyuncusu var, 18 yasindaki Ignacio Camacho. Kendisi su an PAF Takimda oynuyor, ama ayni zamanda Ispanya 17 yas alti Milli Takimin Kaptanligni yapti. Bonservisi ne kadar bilmiyorum, ama ileriye dönük iyi bir yatirim olacagi kesin.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
|
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | barcadan edmilson kayseriden mehmet topuz yeter iste iki tane yıldız futbolcu dier transferler icin ise klubeyi guclendirmek acısından suslemeliler fazla para harcamadan
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/60549-bjknin-alacagi-yildiz-oyuncu-kim-olmalidir/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 02-05-2008 21:56 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |