![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 | |||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | |||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | baki gıttı ya ılla yerını doldurmak ıcın bırısını arıyoruz al sana necati ![]() yaf forvet arayacagımıza batuhana sans versek ![]() | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | 2003-2004 yılının devre arasında olması gerek yanılmıyorsam necati adanada oynarken önce beşiktaş necati ile anlaştı ancak özhan canaydın rica etti bizim serdar bilgili necatiden vazgeçti necatiyi geseye gitti her neyse ilk defa bu yıl gese ve febeden transfer yapmadık derken şimdi necati çıktı kendi adıma ben gelmesini istemem onun yerine mevlüt-eren-fatih tekke alınabilir.bunlarda olmazsa daha önce bursa ve adananın genç forvetlerine talip olmuştuk ama bişey çıkmadı onlar alınabilir veya senin elinde gül gibi adem büyük var ne gerek transfere.ademi vestele takasta ver yerine necatiyi al olacak iş mi yaa | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sinan Engin Necati'yi almak istiyor, bunun içinde kulis yapıyor. Yönetim ise transfer tepki görür gerekçesiyle istemiyor. Sinan Engin ne yapıp ne edip, önce Necatiyi almak için kadroda yer açacaktır sonra da NEcati'ye ihtiyaç vardır diye aldıracaktır. 2. sınıf bir Sinan Engin tiyatrosu izleyeceğiz bu sene... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/66478-necati-adim-adim-kartala/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 01-07-2008 10:22 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |