![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
| ||
![]() |
![]() | #3 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bu şekilde ayrılık üzülmeze yakışmaz 8 yıldır emek veriyor ayıp ya biraz vefalı olun ne demek zamanın gelmişti üzülmez üzülme ![]() | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Zamanı gelmişti evet. ben "hiçbirşey yapmadı, kötü futbolcu veya işe yaramıyor gibi" bir yorum yapmadım.. sadece zamanı gelmişti yazdım. futbol için yaşı uygun değil, daha genç ve başarılı futbolculara yer verilmedi takımımızda... ayrıca Toraman gibi bir futbolcuyu neredeyse onun yüzünden kaybediyoruz. gitmesin mi daha? | |||
![]() |
![]() | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | üzülme üzülme bu ne saygısızlık bu ne vefasızlık be ayıp ya küçük görüyorsun aşağılıyorsun ayıp ya sanki febeli geseli bir futbolcudan bahsediyoruz karşındaki takımın kaptanı 8 yıllık emeği var takımda 2003 şampiyonluğunu gören tek futbolcu ayıp ya ayıp ![]() | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #9 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | yakan bir gün gelir yanar !!! kadarinden kaçamazsın en ekersen onu biçersin ,zaten bir faydan yok takıma gül gibi adamı da harcadın yazık ettin yazık ...
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/67279-uzulmez-gitti-gidiyor/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-07-2008 22:56 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |