![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ne pahalisi? Topuz'a 11 milyon veriyorlarda, Klasnic'e 2 milyon veremiyorlar? Klasnic klas bir oyuncu, hemen alinsin.
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | defansın ortası sol bek ve ön libero dururken forvet neden alınır anlamam??Öncw bunları halledin şluursuzlar ofans hattımız zaten süper
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ikisi de alinmali | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Boboyu gönderecekler büyük ihtimal, onun için santrafor haberleri çıkıyor...Boboyu göndereceksen onun kadar iyi veyada ondan daha iyisini almak zorundasın...Klasnic iyi topçu, Bobodan da kötü olduğunu düşünmüyorum, alınırsa iyi olur Bobo gittiği takdirde.Onun yanında Mevlütü de aldık mı çok iyi iki transfer yapmış oluruz.Boboyu satıp bunları aldık mı üstüne para bile artar belki... | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | mevlütü alacaklarsa biran çnce alsınlar yoksa alamayız
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | evet bende bu sabah alman gazetesinde okudum is yerinde hatta bana takildilar hadi iyisiniz gibisine. klasnic benim cok hosuma giden bir forvet oyuncusu böbrek naklinden sonra futbola dönmesi mucizeydi ama o nasil bir karekter oldugunu herkeze ispatladi yani savasan cok arzu dolu bir insan besiktasimiza yakisir
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | süper transferler olur klasnici tartışmam mewlüd de süpperr bi futbolcu olcak adamda bir üst adele war nihatın bacağın 2 katı çokk çookk iii almalıyız!!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/61521-besiktas-klasnic-ve-mevlut-ile-ilgileniyor/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 13-05-2008 18:02 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |