![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ne senaryo bee,salla babam salla bu ne yaaa.Evet bende acıklıyorum Appıah sakat degıl gecen yıl bjk ıle anlastı ve o gunden sonra kımse bana febe forması gıydıremez dedı,meger takımımıza taraftarımızın gızlı bır hayranıymıs geldıgı ilk gunden ıtıbaren tek hedefı besıktasmıs febe sadece aracmıs. Bunu ögrenen azıze appıahı bacagından vurdurmus o yuzden 1 yıldır futboldan uzak kalmıs iyilesir iyilesmez besıktas forması gıyecekmıs bakalım bu haberımız karsısında taraflar ne dıyecek ![]() ![]() ![]() Haberın telıf hakkı bendedır ızınsız alıntı yapıldıgı takdırde yasal islem baslatılacaktır ![]() ![]() ![]() Konu f.cole tarafından (14-05-2008 Saat 13:08 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Senaryo harbiden çok klas, uyduranlara helal olsun. Fener'in iç yüzü belli olmus olur, olan yine onlara olacak. Benim bildigim Bobo, Fener'e gitmez ![]()
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
bu senaryo oscara layik.... Zaten Delgadoda Ülkerin Fubolcusu oldugundan dolayi febe ülker basketbol takimina transfer olacak. iki sezon orda kendini gelistirecek ve sonunda febenin futbol takimina transfer olacak. Böylelikle Fenerbahçe, Beşiktaş ile masaya oturmadan Delgado transferini çözmüş olacak. yok daha ne.. | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | babayı alırısın azize ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nolursa olsun satmasınlar boboyuuu
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |