![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 

|  |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. | 
|   |  LinkBack (1) | Seçenekler | Stil | 
|   | 
|    |  #32 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  
				 Tecrübe Puanı: 40    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Arkadaslar uslublara dikkat edelim...    
				__________________   Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET .........   |  ||
|   |  
|    |  #33 | |||
  ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 19    ![]()  |     Alıntı:  
 ![]()   10 tane kaleci var le saçmalık mı olur.zapo kadroda deil eminim ben
				__________________   ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!!    |  |||
|   |  
|    |  #34 | |||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: May 2006  Yaş: 42  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
 arkadaşım ismi uzun olan kişiler var düzgün okuyun kadroyu , ayrıca link ver dim yine veriyom link allah aşkına girin bakın kafamdan kadro yazmıyom size yalan borcumda yooooooooooooooooooooooookkkk . ahanda link : Türkiye Futbol Federasyonu EURO 2008 - Çek Cumhuriyeti  |  |||
|   |  
|    |  #35 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007  Yaş: 39  
				 Tecrübe Puanı: 19    ![]()  |     arkadasım sinirlenme ben sana diorumki o link çek cumhuriyetinin kadrosu ama eleme kadrosu yani finalller kadrosu değil zaten yeni acıklandı ve 23 kişilik kadro olması gerek. Ben sana diorumki o listedeki futbolcu sayısını say 23 cıkarsa sen haklısın bu kadar insan haksız tamam?ayrıca yanlış kaynağa dayandığın için yanılıosun yoksa kimse sana yalancı demiyor    
				__________________   Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!!  |  ||
|   |  
|    |  #36 | |||
  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 49  
				 Tecrübe Puanı: 21   ![]() ![]()  |     Alıntı:  
 sonuçta bu adam milli takım oyuncusu..  |  |||
|   |  
|    |  #37 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007  Yaş: 39  
				 Tecrübe Puanı: 19    ![]()  |     o linke gir bak futbolcu sayısını say 7 tane kaleci 11 defans var       11 ortasaha 8 fovet var toplam  37 topcu var el insaf ![]() 
				__________________    Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu burki8686 tarafından (16-05-2008 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir..  |  ||
|   |  
|    |  #38 | |||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: May 2006  Yaş: 42  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
 vallaha bilemiyom ben tff nin yalancısıyım , neyse maçlar başlayınca görürük ne kafaya takıyok ki   ![]()  |  |||
|   |  
|    |  #40 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: May 2008  Yaş: 42  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     bu adamlar milli takım oyuncusuda hicbiri as degilki ya kadlec mı oynar jankulovskı mı gygera mı zap mı uflajusimı sivok mu ne oldukları bellı deıl gelınce gorucez    
				__________________   Lütfen forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/61831-mutlu-son/   |  ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 16-05-2008 19:41 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |