![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #803 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya arkadaşım basın yüzünden 100 tane konu açılıyor zaten birde siz böyle aklınızdan geçen her adama konu açarsanız burası forum değil çöplük olur rica ediyorum biraz dikkat edelim şimde bende etoo henry ve şevayı istiyorum herbirine ayrı bi konu mu açayım bu forumda mod yokmu arkadaşlar bi önlem almak lazım buna bence | ||
![]() |
![]() | #804 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben size fiyatı uygun ve başarılı bir futbolcu ismi vereyim . ishiaku dusiburgta oynuyor ve duisburg küme düştü. 25 yaşında ve zenci bence 2-3 milyon euro ya alınabilir. eğer bobo satılacaksa düşünülebilir.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #805 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | manchester cityde richards die bi stoper var genc yasına rağmen cok ii işler yapıyo gerektiqinde sağbekte de görev alabiliyo bence bi bakılmasında fayda var ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #806 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sunderland te jones die bi siyahi santrafor var inanılmaz bir forvet st. etienne den gomis iyi adamlar ancak bence bjk nin en önemli sorunu kız gibi top oynayan orta sahası olduğu için yırtıcı bi önlibero istiyorum aurelio gibi ben bu yüzden tjikuzu ya pek soğuk bakmıyorum ancak transferdeki en büyük beklentim tabiki MEHMET TOPUZ onun başka bir takıma gitmesi demek bizim gelecek sezonlar için ümitsizliğe düşmemiz demek
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/28673-sizce-besiktasa-kim-alinmali/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 16-03-2008 23:20 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |