![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar bu haberin yalan olduğunu ingiltere ligi yabancı statüsünü bilen herkes bilir.ingilterede bi yabancı oyuncunun oynayabilmesi için o sezon milli takımının oynadığı maçların %70 inmde oynaöası şart bi istisnai durumda gelecek vaad eden oyuncuların transferi buı durumdada oyuncunun en fazla 20 yaşında fln olması şart ama delgado 25 yaşında. | ||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
imza+ tek sallayan gazete ve ajanslar bizde yok avrupada var tabi onuda katabiliriz. | |||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yalnız yanlıs hatırlamıyosam delgadonun italyan pasaportu var dedesimi ne orda yasıyomus vs vs bi programda izlemistim sanırım ![]()
__________________ Bir fenerbahcelinin bir cinden 3.dilegi 1.fenerbahçenin Türkiye Kupasını almasını istiyorum 2.fenerbahçenin Şampiyonlar Ligini almasını istiyorum 3.bu hayallerimi gerçekleştirecek bir cinin gerçekten olmasını istiyorum | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | 7 milyon Pound, 12-13 milyon Euro demek...Delgadoya bu parayı gerçekten veren varsa satalım, ama kesinlikle yalandır bence.Arsenal bu adamı istemez, ne yapsın Delgadoyu.Adamlar Nasriyi falan alır, niye Delgadoyu alsın?İngilterede top mop oynayamaz Delgado... | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | evet aynen oyle italyan vatandaslığı var.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #7 | |||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/62076-arsenal-delgadoya-kancayi-takti/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 21-05-2008 18:18 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |