![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ademi geri almamız lazım !.
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() |
|
![]() | #13 | ||
gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | batuhan takımdaki nobredende iyi gökhan güleçtende iyi ikisini satsınlar batuhan kendi takımında pişsin niye başka kulübe yolluyosun ki rezerve ligi yapsalar kiralık falan kalmaz zaten
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ya genç futbolcu neden satılır anlamam kiralık versene kardeşim iyi işler yaparsa takımına alırsın baktın oynayamıyor satarsın adem gibi öz evladın varken neden bebbeyi almaya çalışırsın offf offff dertören bu lafları eşşeğe anlatsak adam olurdu 5 yıl içinde ama sen hala aynı kafadasın | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sadece Adem'le sınırlı değil.Yine kartalda müthiş bir ilk yarı geçiren sırf sözleşme yenilemediği için kartal kadro dışı bırakılan Yaser Yıldız.Bu fıtbolcu için Trabzonspor ve Galatasaray devrede.Tuncay'ın sakaryadaki halleri aynen.Seri ve ayağına hakim..Asistleriyle önplana çıkan ve iki kanattada oynayabilen tam bir kartal. Yaser'i tanıyalım: Son Sakaryalı: "Yaser Yıldız"
__________________ KARTAL RUHTUR!! Konu okili tarafından (21-05-2008 Saat 18:42 ) değiştirilmiştir.. Sebep: yazım yanlışı | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yahu bu adam kiralık gitti atillada bizde kiralık olarak bulunuyor milleti kandırmasınlar aramızda FM ci çok ordan bile sözleşmenin şartlarını bulursunuz ![]() ![]()
__________________ Siyah - Beyaz = Ölüm - Yaşam! | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yaw bu adam kiralık olarak gitti basının gazına gelip sallamayın yine.. Ayrıca şuan takıma geri aldık ve ilk 11 oynatalım dedik çıktığı her iki maçın birinde mutlaka kırmızı kart görür. Çok agresif bi oyuncu ilk önce bu sorununu halletmesi lazım.. İkinci konu ise bu sezon Adem bu kadar gol atmasaydı Adem kaçınız biliyor ve takımda görmek istiyordu.... | ||
![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
İkinci konuna gelince zaten futbolcu bakalım profosyonel ortamda nasıl olacak görülsün diye kiraya verilir. Tabiki insanlar onu gol attığı zaman tanıyacak zaten olay budur..Kiraya verilen futbolcu golleriye,asistleriyle,futboluyla parlar ve geri döner veya büyük paraya satılır asıl amaç budur..Yoksa paftan gelen bir futbolcuyu niye kiraya veresin..Hoş futbolcu tekrarlıyorum kiralık verildi fakat sözleşme opsiyonu altay'da bulunuyor..Altay'dan almak için 350.000 $ verilecek.
__________________ KARTAL RUHTUR!! Konu okili tarafından (21-05-2008 Saat 18:47 ) değiştirilmiştir.. Sebep: devam | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/61197-adem-buyuk-350-000%24/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-05-2008 09:11 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |