![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yaaa yapmayın yaa allahınızı seveseniz. ne tekkesi yaa boboyu satıp tekkeyi almakta nedir yaa.adamın yaşı gelmiş zaten nerden çıktı yine bobo tarnsferi yaa. bıtrakın artık şu adamın peşini adamın kafasını rahat tututn yaa. bobom hiç biyere gidemez iştee istemiyoruz transfer falan yeter bu kadar. ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Ya boyle aciklamalar yapip oyuncunun kafasini karistirmaktan baska yaptigini z is yok ya | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Levent i satalım yerine HÜSNÜ GÜRELİ yi alalım en iyisi. Koca göbekli şom ağızlıdan kurtuluruz.
__________________ ÇARŞI rule the world. Beşiktaş fo' life... Konu sinan23 tarafından (29-07-2008 Saat 00:31 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sinan Engin'in bugün "Herhangi bir oyuncuyla görüşmüyoruz. Transfer yapmayacağız" şeklindeki açıklamasının hatırlatılması üzerine Erdoğan, "Zannedersem işlerin daha sağlıklı yürümesi adına bu açıklamayı yapmıştır." dedi. bunu bu adamın kendisi söylüyor yazıda bende nediyorum neden sen açıklıyosun gerizekalı insan o zaman işlerin sağlıklı yürümesini istemiyormusun aptal maymun demirören böyle gerizekalı maymunlarla çalışırsa tabii ki başarılı olamaz başkanın başarısı birazda yanındaki insanlara bağlı mesela bu adam tam bir aptal...........
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 2 dakika sussanız olmazmı..Hergün açıklama yapılmazki birader..Sayın Levent Erdoğan Bobo her an satılabilir, yerine de Fatih Tekke gibi isimlerle görüşüyoruz demiş ama bugün resmi siteden Fatih Tekke ile kesinlikle ilgilenmiyoruz diye deklarasyon yayınlandı.Levet Erdoğan laf değil icraat istiyoruz.Bobo'yu satarsanız sizde gidin.. | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Deivson'um Rogerio'm da Silva'm BOBOO'm Aşkım Canım Herşeyımm!! ![]() | |||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya asbaşkan sanane bu levent erdogan ne karısıyor anlamadım. benim bildigim transferle menejer ilgilenir...bide şu laflara bakın "Trabzonspor çok önemli transferler yaptı. Rakiplerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray da yıldız isimleri kadrolarına kattı. Şampiyonluk yarışı çok çetin geçecek, ancak yıldız oyuncuların uyum sorunu olduğunu da unutmamak lazım. Biz bu yarışta ipi göğüslemek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz" madem rakiplerin yıldız transfer yaptı peki siz niye yıldız oyuncunuzu satmaya calısıyorsunuz.?? buyuk takım dedigin yıldız oyuncusunu elinde tutar...
__________________ Erkek adam renkli takım tutmaz... | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adamlar tutturdular bobo da bobo ne var bu boboda ben anlamadım ki yaa gencecik bi yenetek zor bulurlar bi daha böle bobo gibi süper bi forveti.. satsınlar 10 milyon euro ya da görsünler sonra neler oluyo.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |