![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Korkmaya başladım. Umarım bizde işe yarar. Yoksa Deli'yi arar oluruz... | ||
| |
| | #2 | |||
| Gurbetci KartaL ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
aman aman deli meli demeyin uyuz oldum bu sene adama onun sayesinde liverpooldan dan fark yedik adam bacagini uzatti altinda kacirdilar topu yere dustu kalkamadi ustunden asirip attilar topu tam bir felaketdi | |||
| |
| | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ben de onu diyorum işte. Bomba çıkıp bize zarar verirse... | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Juan Fran'ı hatırlatıyor bana bu adam, bize geldiğinde off harika bir adam almıştık, İspanyanın en iyi sol beklerinden birini almıştık dedik, sonra da bunu bizden alsınlar da üstüne para verelim falan demiştik...Ve Juan Fran bizden gittikten sonra çok daha iyi bir performans sergiledi, tam eski günlerine dönemedi belki ama bizdeki halinden çok çok iyi şimdi...Bu adamda İtalyada o kadar top oynamış ve bunun üzerine Pana onu transfer etmiş, onların taraftarlarıda aynen bizim gibi kral gibi adam aldık, sol kanatta sorunumuz falan kalmaz demişlerdir büyük ihtimal, Seric'de istenilen performansı sergileyemeyince Seric'e bi güzel sövmüşler, aynı bizim yaptığımız şeyleri yapmış işte Pana taraftarlarıda...Seric'de Juan Fran gibi olur, bizde açılır inş. ne diyelim... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/62773-sericin-gidisi-bayram-yaratti/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 26-05-2008 17:15 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |