![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Best Model Of Besiktasforum.net 2008... Erkek Adaylar | |||
yaralı_kartal | ![]() ![]() ![]() ![]() | 5 | 5,49% |
5İKTAS | ![]() ![]() ![]() ![]() | 8 | 8,79% |
KaFKas | ![]() ![]() ![]() ![]() | 13 | 14,29% |
daniel_clark | ![]() ![]() ![]() ![]() | 29 | 31,87% |
R€D-D€V!L-1903 | ![]() ![]() ![]() ![]() | 5 | 5,49% |
Bjk-Deniz | ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 | 1,10% |
gulcemal | ![]() ![]() ![]() ![]() | 17 | 18,68% |
VeYsEL1903 | ![]() ![]() ![]() ![]() | 13 | 14,29% |
Katılımcı sayısı: 91. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Yaralı Kartal ve 5iktaş arasında kaldım ve 5iktaş'a verdim oyumu. Vatan millete hayırlı olsun... ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #52 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben herkesin anladığı ama söylemek istemedği açıkça söyledim en sevmediğim şey haksızlığa uğramak yada başkalarını ( abilerimi ) göz göre göre uğratanlara engel olmak . hepsi bu . sana yamuk yapacak kaar düşmedik . seninle uzun uzun konuşmalarımız oldu . saygısızlık yapmam sana karşı . ama gerçekleri söylemek ne zamandan beri ortalığı karıştırmak olmuş hayret . nese buraya son yazımdı . . herkese başarılar .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() |
![]() | #53 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaslar olur bole seyler bakın kızlar tarafındada atışmalar var gulup gecelım ....zaten onurun boyle sahtekarlığa ihtiyacı yok diğer onur olsaydı(x dream boy) o kesın yapardı ![]() ![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #54 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() |
![]() | #55 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Kü Oyum sana ![]() ![]()
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() |
![]() | #56 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaslar altı üstü bir yarısma yapıyoruz eglenelim diye ne gerek var bunlara... Neyse iyi forumlar
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #57 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Yönetim istifa ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() |
![]() | #58 | |||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #59 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | daniel_clark ' a verDm asLında VeyseL1903 verceKtm elim ona giTi nese ikinisde süpersiniz ihihih... ![]() ![]() ![]()
__________________ ѕєωισяz ∂єℓι qιвι..! *******___****** ѕєη вυ qαℓвη ѕαнιвι..! ******____***** кαяαкαятαℓ..! | ||
![]() |
![]() | #60 | ||
hoşçakal yarın ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | veysel1903 dedim..
__________________ "Toprak sahipleri, çokuluslu şirketler ve işbirlikçi yerlileri, çete sahipleri ve yalakaları, baş ve bakanları, milletlerin bekçileri ve sürülerinin olduğu yerde yer kavgası vermedik. Hiçbir yerdeydik." | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |