![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | anlaşıldı bobo gidecek eğr mevlütü alıcaksak bir forvet daha almalayız o yeterli olmaz 11 milyon euro az para değil iyi değerlendirmeliyiz
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bobo gitmesin ama mevlüt alınsın nobreye iyi teklif varsa nobre gitsin ayrıca klubü mevlütü bırakmaz | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
klasnic takip ettigim kadarıyla stutgardla ve wiganla gorusuyo arkadaslar ve wigan anlasitigida soyleniyo bazi sitelerde (aavrupa kaynaklı) . ben klasnici cok begeniyorum .zaten gidecekse bobo (ki bence gitsin) kesinlikle guclu golcu bi adam alınmalı bobo ve holosko aynı tip adamlar. burda love tarzi klasnic tarzi adam olmalı. mevlutte holoskoya benziyo tarz olarak. holosko cok daha iyi tabi. burda gokhan unal var alternatif. tabi yabancı kontenjanınıda bosaltıyoruz boylece ve rodriguezin bonservisi elinde. uruguay turkiye macinda kendisine hayran biraktı beni.11 milyon iyi para
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
saviolayı alıp ne yapcan bastonlamı oynatacan artık bu mantıgı degışın kardeşim adma 32 33 yaşinda artık gleeln para için gelyıor bızım guzel gözumuz kara kaşimıza gelmıyor
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/63605-besiktasta-mevlut-harekati/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 03-06-2008 20:56 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |