![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | valla türkiyede orta sahanın ortasında oynayabailecek 2 oyuncu var biri selçuk inan biri topuz.Birini kaçırdık, geriye topuz kaldı.Bu adamı almak şart. Ne pahasına olursa olsun....Yabancı kontenjanına takılmamak için bu adam şart.
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ciddi ciddi kafayı yemiş bu adamlar, 14 milyon Euro ne demek bunların haberi yok herhal!..Eğer bizimkilerde o kadar parayı verirse bunlar kadar kafayı yemiştir!..Tamam gelse çok yararlı olur ama 14 milyon Euroya kimler yararlı olmaz...Keita gibi adam bile 14 milyon Euro yahu, Topuzla aynı mevkiide oynayabiliyorlar hatta, Topuz ondan daha mı iyi veyada aynı ölçüde mi?Tamam alınsın diyordum ama paraları görünce vazgeçtim, bırakın kalsın, ömür boyu kalsın Kayseride!.. | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | kayseri 14 milyon euronun ne demek oldugunu bilmiyor herhalde
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | topuz gelecek başka yolu yok | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
forever eagle ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yıldırım demirören bu adamı alamaz.eğer burada yazan bonservis doğuysa ohaaa yani o paraya wagner love'u alırız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Doğru diyorsun aslında, Bobo Kayseride olsa 30'dan aşağı vermez bunlar!.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/64015-mehmet-topuz-harekati/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 05-06-2008 20:02 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |