![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | levent erdoğanın verdiği demeci ben tv de izledim aynen gazetenin yazdığı şekilde "nuri beşiktaşa hayırlı olsun , maliyeti pahalı değil " dedi..yalan haber değil bu ropörtajı izledim..ama nuri suyunu çıkardı geleceksen gel çocuk oyuncağımı bu türkiyenin en büyük kulubü istiyo seni daha ne olsun neyi düşünüyosun | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Al işte bi adam daha gelcek mi gelmeyecek mi tartışmalarına neden olan... Yönetimmmm bi işi de doğru yapınn!!! Yeterrrr!!! Alacaksanız alın, yok gönlüde yoksa yol verin gitsin, kimse beşiktaştan büyük değildir.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #24 | |||
İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu Iranli`ya Komisyon vermemek icin belki Nuri ile anlasildi dogrulanmak istenmiyordur. Yani Haziran veya Temmuz sonunda Menejer ile Kontrati biten Zapo`nun durumu gibi olabilir. Beklemekte fayda var, bence Nuri Sahin Besiktas`a kosa kosa gelir, ama sanirim bizim Sinan bu Iranli Menejeri devre disi birakmak istiyor. Ilgilenmese Borsa`ya bildirmezler ilgilendiklerini, ben gelecegine inaniyorum.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/64722-reza-fazeli-nuri-kesinlikle-besiktas-ta/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 12-06-2008 17:49 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |