![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #12 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Değerse o zaman bol bol Tvden izleriz kendisini. Avrupa turu programlarında. Yahut fener getirir orda izleriz. sizde böyle düşündükten sonra Beşiktaşımız yanımış ki ne yanmış. Başkan nasıl pazarlık yapsın ki...
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | M.Topuz için 11 milyon € isteniyorsa, G.İnler için 10 milyon € hiçbir şey değil, hatta daha pahalı olması lazım Gökhanın... | ||
![]() |
![]() | #14 | |||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Adamlar bu futbolcular için bu rakamları istiyorlar diye sizce bu rakamlar normal mi kabul edilmeli. O zaman bizde Bobo için 30 milyon isteyelim bu normal mi sizce ? Samsunspor Celille Cenki satmamak için yıllarca 10 milyon dolar 15 milyon dolar gibi rakamlar istedi. adamlar yıllarca elinde patladı samsunun. En iyi dönemlerinde transfer olamadılar büyük kulüpler ve bittiler. Ben bu uçuk rakamlara karşıyım ne olursa olsun. öyle 8 milyon poundlar 1-15 milyon poundlar arsenaller manchesterler chelsealar realler için geçerli bizler için geçerli olan transfer ücretleri değil bu rakamlar kimse kusura bakmasın. Beşiktaşın havaya atılacak parası yok. Gerçi yıllardır paralar havaya gidiyor ben buda kabul edemiyorum ama neyse...
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | |||
![]() |
![]() | #15 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Off anam ![]() | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | yok daha neler
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/65420-inler-inletecek/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 19-06-2008 11:10 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |