![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | isabetli bir karar diyenler.. Elinizde kaç tane hava hakimiyeti olan yırtıcı forvetiniz var? yerine adam alındı mı da satılmasına kafadan onay veriyorsunuz.. Bu nasıl bir anlayıştır.. Yönetim iyiden iyiye zıvanadan çıktı.. Para kazanmak uğruna herşeyi rezil edecekler..
__________________ Erkek Adam Renkli Takım Tutmaz.. Tutsa da Çaktırmaz.. | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Nobre gitmicek de nobre kalsın diyen arkadaşlara da bi sorum war. holosko bobo warken nobreyi takıma koyarsınız? Eğer boboyu oturtursanız 500bin euroya da gönderirsiniz hem de bobodan faydalanamazsınız. Ha ii bi yedek diosanız, nobre her yedek kaldığı maçta sorun çıkartıyo. e ben o zaman napim nobrenin türk statüsünde oynamasını. Artı bunlara ilave bir de delgado war. Onu nereye koyacaksınız? Gerçekten merak ettim yorumunuzu. Ben düşününce bobo holoskodan bi kere kesinlikle wazgeçmem. Nobre holosko gelince coşmuş. Bobo holoskoyla kaç kere yanyana oynadı? Bence bobo holoskonun yanında 20 milyon euro olur | ||
| |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Holosko ve bobodan zaten vazgeçen yok.Sadece ben şuan bu konuda konuşuyorum.Nobre takıma faydalı bi isim oldu.Neden şimdi saçma sapan transferler yapıyolar da elimizdeki iyi adamları da satışa sürüyolar bunu anlamıyorum.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/65548-nobre-korfez-yolunda/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 20-06-2008 12:23 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |