![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | nobreyide satsınlar stadda kendiler çalar kendiler oynarlar artık
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | isabetli bir karar diyenler.. Elinizde kaç tane hava hakimiyeti olan yırtıcı forvetiniz var? yerine adam alındı mı da satılmasına kafadan onay veriyorsunuz.. Bu nasıl bir anlayıştır.. Yönetim iyiden iyiye zıvanadan çıktı.. Para kazanmak uğruna herşeyi rezil edecekler..
__________________ Erkek Adam Renkli Takım Tutmaz.. Tutsa da Çaktırmaz.. | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ya Nobre bikere geçen sezon hele de Holosko geldikten sonra en çok çıkış yapan isimlerden biri yani.Hangi akla mantığa dayanarak yolluyolar anlamıyorum.Sanki çk süper oyuncular alıyolar.Hepsi müthiş.Elimizdeki iyileride yolluyoruz.töbe yaaa
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | burcunun dediklerine katılıyorum hangi aklılla böle düşünüyorlarr | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu yönetim resmen intihar ediyor..
__________________ Erkek Adam Renkli Takım Tutmaz.. Tutsa da Çaktırmaz.. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | KARDEŞ NE ISABETI ANLAYAMADM:?:?:?:?? YERINE yerlı KIMI ALICAN yabancı kontenjanmı var ezbere yorum yapıyorurz.Zatenb en ıyı yerımız forvet onuda bozmayalım barı. | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nobre çok önemli ve kaliteli bir golcü ya satılırmı birde türk statüsünde oynuyor bunlar kafayı yemiş daha 1 ay önce ankaragücünden bebbe diye bir futbolcu istiyordu ertuğrul bey nobre ondan on gömlek üstün bir futbolcu
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | İsabetli karar diyen arkadaşlar. Ne yanlışını gördünüz Nobrenin? Herkes kadar hatta herkesten fazla bile denebilir o emek vermedi mi? Yazık günah ayıp bu yaptığınız ya.Sanki elimizde çok iyi adamlar varmış gibi konuşuyosunuz.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/65548-nobre-korfez-yolunda/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 20-06-2008 12:23 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |