![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #483 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | evt zaten bi gs macında superdi baska hatırlamıorum ama gitsin demeye gelince ricardinho gitsin diolar inanılacak gibi diil bence ikiside kalsın gonder gonder nereye kadar
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #484 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya kötü deyil ama takim oynamiyosa onun sucu yok takimi rico la delgado mu kurtaracak aliyosunuz iki yabanci sonrada ümit ediyosunuz adam cagizlarda sonra ögl kaliyo
__________________ Cok Sevdik be Abi Mekkanin Cennet olsun Optik Baskan | ||
![]() |
![]() | #485 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Geçen sene sakatlıklar kaynaşma derken tam verim alamadık bu sene gereken patlamayı yapar inş.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #486 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sonuna kadar güveniyorum delgadoya geçen teknikdirektörden kaynaklandığını düşündüğüm bi problem yaşadı ama bu sezonn muhteşem olacak ve biz şampiyon olacaz
__________________ .................................................. .............. | ||
![]() |
![]() | #488 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Ben Bu adamın bu sezon patlama yapacağına inanıyorum. Aslında Delgadonun performansından ziyade takımın ortasahasının olmaması onun için kötüydü. Kötü oynadığı maçlarda bile adamın ayağına top yakışıyo. verdiği paslar çektiği şutlar göze hoş gelenler. Ama bu sezon beşiktaşa çok şey katacağına inanınyorum... | ||
![]() |
![]() | #490 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Delgado bu sene çok iyi olacak Allah' ın izniyle. Kalitesini gösterecek, güveniyorum ona. Forza Delgado ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |