![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | riquelme 28 yaşında delgado 23-24 önünde daha zaman var ayrıca delgadonun avrupada kendini göstermesi gerekiyor ayrıca riquelme bir sonraki dünya kupasında yaşı 32 olcağından tek rakimi aimar 4 seneiçinde avrupayı sallarsa kesin gider ! | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | süper kupa maçında 2. yarıda hani cihanın vurupta savunmaya çarpıp üst direkten korere çıkan topta topun kornere çıkmasızı sağlayan adam yani cihanın önüne atlayan delgadoydu bunu görünce pascaldan ilhandan sonra onların yerini alacak adam dedim | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
Beşiktaş'ın eski antrenörü Ziya Doğan, Delgado için, "Onu iyi tanıyorum. Şu an oynadığı, performansının yarısı. Beşiktaş müthiş bir yetenek aldı" dedi. ![]() Beşiktaş'ın eski yardımcı antrenörü ve futbolcusu Ziya Doğan, Kartal'ın flaş transferi Delgado'yu yakından tanıdığını belirterek, "Delgado şu an oynadığı futbolun yarısını sahaya yansıtıyor" dedi. Malatyaspor'u çalıştırırken Basel ile oynadıklarını hatırlatan Doğan, "Takımı yöneten isim oydu. Çok etkili bir yıldız... Beşiktaş son zamanların en müthiş ve doğru transferini yaptı. G.Saray maçında ortaya koyduğu futbol yapacaklarının yarısı bile değildi. Çok daha teknik bir oyuncu... Bana göre en büyük özelliği topu ayağında dinlendirmemesi, hemen oynaması... Genellikle teknik oyuncular topla daha çok oynamayı sever. Delgado topu alır almaz arkadaşlarını arıyor ve ayağından hemen çıkarıyor. Bu önemli bir artı" diye konuştu. KATKISI BÜYÜK Duran toplarda da Delgado'nun başarılı olduğunu söyleyen Doğan sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu konuda takıma çok katkı yapabilir. Etkili frikik atışları olduğunu Basel'in lig maçlarında görmüştüm. Delgado rakibimizken çok koşan, tempo yapan bir oyuncu değildi. Beşiktaş'ta farklı olarak çok koşmaya başladığını da gördüm. Bu kondisyon ve tempoya devam ederse, katkısı büyük olur." ***ALINTIDIR***
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | cok hakli ziya hoca.... Delgadi daha tam 100 yüz oynamiyor... ama yarisi bile yetti cinconlari datmasina....
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
![]() |
![]() | #10 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |