![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #231 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| |
| | #232 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 62
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ![]() BEŞİKTAŞIM KARTALIM MERAK ETME HAFTAYA LİDERSİN SENE SONU DA ŞAMPİYON İNANCIM TAM.....ŞAMPİYON SEN OLACAKSIN DİGERLERİ İLGİLENDİRMEZ......SERDAR KURTULUŞUMA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM.O DÖNÜNCE İNANIYORUM Kİ BEŞİKTAŞIMIN GÜCÜ VE KUVVETİ ARTACAK BUNDAN SONRA RAKİPLERİMİZ DÜŞÜNSÜN....ŞAMPİYONLUK BİZE İNANKİ ÇOK YAKIŞACAK. | ||
| |
| | #233 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inş döner sahalara.Ali tandoğandan kurtulalım artıkk | ||
| |
| | #234 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ÇOK YALACISINIZ TEBRİKLER
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #236 | ||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok seviyorum onu bitanem benim bi bi bii ![]() ![]() ![]() | ||
| |
| | #237 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | İNŞALLAH SERDAR 2 HAFTA SONRA SAHALARA DÖNECEK BEŞİKTAŞIMIZ DAHA FAZLA GÜÇ KAZANACAK.SERDARIN BEŞİKTAŞIMIZA EN AZINDAN 5-6 PUAN KATKISI OLACAKTIR.HER TAKIM BİRŞEYLER YAPACAK İNŞALLAH KUPAYI KARAKARTAL KAPACAK.......
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu timkar tarafından (07-03-2008 Saat 23:31 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #239 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kaç aydır sakat biranönce iyileşir inş
__________________ Ne zaman ''Gol'' diye arkamı dönsem elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat Hayat nefes alıp verdiğin değil, Nefesinin kesildiği anların toplamından ibarettir | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |